Lördagen!

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Hela förmiddagen var det möte och fixardag i stallet. Äntligen har Pernilla kommit hem också! :D:D:D
På eftermiddagen var det träning för Astrid. Felicia var superfin! Bästa träningen hittils på KRK (hon brukar bli jättestark där annars). Första gjortde vi en öppna o sluta övning. Första öppna halva långsidan, en volt och en sluta. Hon fixade det superbar åt båda håll! I galoppen var hon dock lite stark och ville inte korta upp sig riktigt. Där gjorde vi en övning på medellinjen. Vi skulle vända upp i galopp, göra ett enkelt byte vid G, sen ut i andra varvet. Eftersom hon var lite stark och inte ville korta upp sig var det ju inte så snygga byten, ehm..

Sen gjorde vi en annan övning där vi skulle rida upp på medelinjen i galopp, men vi skulle rida in i C, alltså inte sväng. Det var för att hästarna skulle vänta på signal och inte bara svänge. Felicia var riktigt duktig och väntade ut mig alla gånger och inte svängde själv utan stannade när jag inte svängde. Tror Astrid vart lite impad ;)
Sist tränade vi skrittvägen i LAP1 dvs ökad-mellanskritt i ett V typ. Den ökade sitter och går superduper, men mellan och samlade skritten är det kvar att jobba på.

På kvällen var vi hembjudna till mormor och morfar på mat, så där vart vi hela kvällen lång.
Gårdagens träningsoutfit - Turkos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback