Bloggtävling

Klicka här för att komma till tävlingen!

Bilder från i torsdags


Farsta

Idag vid 14-tiden rullar vi och Jansson's mot Farsta. Det ska bli himla, himla roligt! 
Johanna kommer imorgon, då det egentligen börjar. Det är bara Jag, Lovisa och säkert nån mer som kommer idag. 
 
Jag har iallafall packat och packat och packat.. Det är mycket som ska med till både mig och hästen. Men jag ser det som en packningsträning till NF-SM. Bara 25 dagar kvar nu!
 
Det blir ingen uppdatering när jag är i Farsta, men få se om jag tar tag i bloggen när jag kommer hem, eller om det får vänta tills i höst. :)
 

Farsta

Idag vid 14-tiden rullar vi och Jansson's mot Farsta. Det ska bli himla, himla roligt! 
Johanna kommer imorgon, då det egentligen börjar. Det är bara Jag, Lovisa och säkert nån mer som kommer idag. 
 
Jag har iallafall packat och packat och packat.. Det är mycket som ska med till både mig och hästen. Men jag ser det som en packningsträning till NF-SM. Bara 25 dagar kvar nu!
 
Det blir ingen uppdatering när jag är i Farsta, men få se om jag tar tag i bloggen när jag kommer hem, eller om det får vänta tills i höst. :)
 

Midsommarafton!

Efter en mindre dispyt med ponnyn huruvida vi skulle gå framåt eller inte och en fika hos mormor är jag nu på G till en kompis där jag ska fira midsommar.

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!! :D

Shoppa!

Idag har vi varit i V-ås och på hööks å shoppat. Jag åker ju till Farsta på läger på söndag så jag var tvungen att införskaffa lite nya ridbyxor. Jag hittade två par, ett par blå och ett par svarta, som jag fick av mamma, tack! :D
Sen köpte vi lite hinkar med lock att ha foder i. Sen gick mamma och pappa till nån annan affär, och jag och linnea som var med stannade. Då köpte jag mig ett par lindor med fleece och sådant elastiskt. Jag tycker det ger mycket mer stöd än bara fleece. Jag hittade även ett par nya jodpush eftersom mina har gått sönder. Det vart ett par jättesnygga bruna, men tyvärr hittade jag inga chaps som passade mig. Ska leta vidare..
-
Väl hemma släppte vi in hästarna och sen red jag en sväng barbacka. Mest för att röra på Fis lite, knappt på jobb alls. Jag ska ev hoppa lite imorgon annars får hon ta det lugnt överlag tills Farsta. 
Jag längtar verkligen till Farsta. Det ska bli himla roligt! Det börjar egentligen på måndag, men jag och Lovisa åker upp på söndag kväll och "installerar" oss. 

Dagen!

Hela dagen har tillbringats som funktionär i stallet. Det är de årliga hopptävlingarna på gräsbanan! Som tur var, fick jag vara tidtagare och sitta i domartornet hela förmiddagen för det spöregna! Men i de två sista klasserna när jag skulle vara på banan sprack det upp! Utöver det har jag träffat roligt folk, tagit hand om hästen, fixat inför imorgon och nu tittar jag på Twin Peaks.
-
Fy i H-vete vad nervör jag kommer vara imorgon. På hemmaplan å allt. Jaja, det går!
Jag ska iallfall ha Scapa schabraket, gummiboots, magplatta, Dyon-kopia tränset och kimblewickbettet. Sen får jag se om jag tar martingalen eller inte. Och beroende på vilken sadel jag får, bestämmer jag om jag tar svarta eller bruna skydd. På mig själv ska jag ha vita ridbyxor, blingskärp, KL-tröja och ev. tävlingjackan om de regnar. Sen John Whitakethjälmen och skor med (fula) chaps ;)
Måste ta och köpa nya skor och chaps. Skorna har spruckit och chapsen är mer för hemmebruk. Jag vill ha lite snyggare när jag ska tävla. Kommer förhoppningsvis åka på mer hoppningar och då vill jag inte ha stövlar.
Wish me luck now! And I hope I will see you alive nest time :D
Jag tycker det alltid är himla kul och bra stämning på våra grästävlingar! Även om det alltid regnar... Det är fina hinder och alla gör allt för att banan ska hållas i bästa skick. Tycker det är extra proffsigt iår, men en BIL på banan! Det ni! Inte alla lokal/regionala tävlingar som har det inte! Det är även en cafeteria öppen med grillad hamburgare och diverse sötsaker och drickor. Bästa Kusen säljer godis som vanligt. Även två tält är uppställda, ett med en lokal ridsportbutik och en med skönhetsprodukter(?). Vi har lätt de bästa hopptävlingarna!
Sen beundrar (och är lite avundsjuk..) jag de ryttarna som startar en massa olika hästar, som Stina Lilje. Hon kommer med sin lastbil och hoppar en 5 hästar. Meen, det kommer ju jag också ha snart, fast dressyrhästar såklart! :D
Morgondagens outfit, eller delar av den.. ;)

Det var ett tag sen...!

Hej allihoppa. Jag har haft en smärre bloggpaus nu. Det har hänt litegrann faktiskt.
Jag har fått sommarlov och tillbringat en helg i strömsholm, varit med goa vänner och lite annat.
Sen till denna, Ja vi ska sälja henne. Jag känner att jag vill komma vidare i dressyren. Felicia har varken kapaciteten eller viljan för det. Visst går det att utbilda henne så att hon befäster skolorna och allting ännu bättre, men hon är en svår häst att lära och det tar dubbelt så lång tid som med andra hästar. Detta kommer från min tränare, inte mig. Jag känner att vi växt ifrån varann och nöter på varann. Vi vill lite olika saker.
-
Kan även meddela att jag HOPPAT idag! Och till råga på det har jag blivit övertalad att HOPPTÄVLA på söndag... Hur i h-vetet ska detta sluta?
Hoppade i dressyrsadeln idag... :)

Nationaldagen!

Grattis Sverige! Stolt svensk här som faktiskt kan och sjunger nationalsången!
-
Dagen har iallafall spenderats i underbara Strömsholm med Jessica. Först kollade vi på terrängmomentet sen traskade vi mot slottsbanan. Där var det clinic med Jens Fredricson. Mycket inspirerande må jag säga, och Jens var superrolig! Efter det var det prisutdeling för CIC**-fälttävlan. Min fina pojkvän vann!! Vi firar förresten 1-årsdag snart (han vet bara inte om det..). Efter lite mat började dressyren med kval till ungäst-VM för 5- och 6-åringar.
-
Väl hemma igen åkte jag ut till stallet. Jag har införskaffat ett nytt bett som jag prövade, ett kimblewickbett. Fisen fungerade super på det och det var inte tjaffs alls. Pappa tog fram ett litet hinder och en bom som jag red lite på med inspiration från clinicen idag och med lite tips från Jessica gick det toppenbra!

Helgens planer!

I helgen är det Strömsholmstävlingarna och jag ska självklart dit! Redan imorgon ska jag dit, sen lördag och söndag också! Ska ni till Strömsholm i helgen? =)

Bilder!


Snart sommarlov!

Jag tror jag kommit in i någon slags träningsmani. Idag börjar jag skolan halv 11, men gick upp kl 06 som vanligt och 06.37 drog jag på min springdojjorna för en löptur. Nu har jag sprungit 3 dagar i rad! Hurtigt värre!
-
Fisen har mest vilat och blivit riden barbacka. Det är liite svårt att cykla med sadeln ut till stallet. Men hon har varit superfin de gånger jag ridit. Juste, då blev de ju triatlon igår. Rida - cykla - springa!
-
I söndagskväll var jag iväg och grillade med dressyrlaget och vår eminente tränare Astrid. Det var meningen att vi skulle prata om hur det gått och hur vi ska fortsätta träna osv, men det vart inte så mycket sådant... Men mycket trevligt var det!

Beställa design?

Vill du beställa en design till din blogg?
Jag gör gratis designer till bloggar med dina egna bilder samt i olika färger, former, typsnitt och diverse önskemål. Jag jobbar i GIMP.

Det som ingår är:
  • Header
  • Bakgrund
  • Valfritt typsnitt
  • Valfri färg
  • Insättning
  • Kodning
  • Egna önskemål

Det ända kravet att man bloggar på Blogg.se! =)
Kontakta mig här på bloggen, på mailen [email protected] eller Alexandra Lundmark på facebook :)

För er som känner mig, kan jag ju hänga med och fota er med min systemkamera, en Sony a290 med ett 70-300 objektiv :)

Klar!

Nu är jag precis klar med ännu en designbeställning! Denna gånget åt Sofie, och jag hoppas hon blev nöjd!
Här kan ni kolla in Sofies blogg! =)