Temadag ANDT =)

Vi har haft två temadagar i skolan måndag tisdag.
Dessa har handlat om ANDT, Alkohol, Narkotika, Doping och Tobak.
Ganska intressant ändå. Igår började vi på Forum Teatern. Där snackade de som höll i detta, sen fick vi gå runt till olika stationer.
En var Polisen, som pratade om Alkohol, sen en "droppgrupp", som visade en film om att ha föräldrar med alkoholproblem. Vi fick även gå till någon från SISU, som pratade om doping, och två skolsköterskor som pratade om beroende.
Detta var på förmiddagen, sen blev det lunch.
-
På eftermiddagen var vi på Forum Teatern igen och såg Ung Utan Pung, med sin föreställning Det suger.
Måste ge cred till dessa! Otroligt bra teater. De spelar om de tunga sakerna i livet, fast de gör de roligt att titta på!
Suveränt! Tror det är 3e gången vi ser dem =)
-
Idag hade vi först nutidsorientering på skolan. Sen vidare till Forum för en föreläsning med Doreen Månsson, ni vet hon från bl.a Bolibomba.
Den var jätterolig att lyssna på. Hon var fantastik att berätta om roliga saker om sin uppväxt och så.
Hon berättade att hon gått i samma klass som nu är jättekänd sångerska. Fast hon ville inte säga vem. Det ska vi nog klura ut!
Hon berättade iallafall att hon hittat denna i sina egna spyer efter en natts festande med en taxichaffis som stötte på denne.
Doreen var väldigt bra att lyssna på iallfall!
-
Efter en lunch på stan, var vi tillbaka på Forum Teatern och kollade på en film. Eller ja, det blev bio med den enorma filmduken =)
Som ni fattat har vi nästintill bott på teatern (känns det som). Men det gör inge för mig. Jag gillar att vara på teaterar, och slippa skolan ett par dagar är inte fel ? =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback